سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فقط یک رای دارم

با  فرا رسیدن انتخابات هیچ مسئله ای داخلی را از انتخابات مهمتر نمی دانم با هم کنکاشی روی سابقه فکری بعضی ها بکنیم

مردم به خوبی قدرت تمیز منافع خویش را از منافع و هوچی گریهای دنیاطلبان دارند و آنانکه مقابل منافع ملی ایستاده اند جز بر طبل رسوایی خویش نمی کوبند. مردم خادمان خود را می‌بینند و به مجاهدت عدالتخواهانه آنان امید بسته اند.

«موذی‌گری» !

«برخی از موذی‏گری‌‏ها که نسبت به دانشگاه آزاد آغاز شده است، شکست خواهد خورد، اگر قرار بود در مقابل این موذی‌‏گری‌‏ها عقب بنشینیم، باید به همان اتاق طلبگی برمی‌‏گشتیم و برای مردم مساله می‌‏گفتیم.»، «امیدواریم بتوانیم با تلاش‌‏ها و کوشش خود بتوانیم شرارت‌‏هایی که به دنبال تضعیف دانشگاه‌‏آزاد است را دفع کنیم.» و...

اگر مروری بر مطالب دو روز پیش رسانه های خبری نداشته و برای بار نخستین بار و بدون ذهنیت چنین جملاتی رؤیت شود، چه گمانی درباره ناطق آن و انگیزه های وی از این دفاع سراسیمه برای دانشگاه آزاد رواست؟

چند جمله فوق برگرفته از سخنان حجت الاسلام رفسنجانی در جمع مدیران دانشگاهی است که وی ریاست هیئت امنا آن را برعهده دارد. به منظور رهیافت به مرجع ضمیرهای جملات مذکور، نیازی به رجوع به گذشته دور و جستجو در آن حوالی نیست چرا که در طی تمامی این سالها نازکتر از گلی نثار دانشگاه آزاد و مدیران سختکوش آن نشده و بنا بر قاعده از محبت خارها گل می‌شود، کوچکترین ایراد و خللی در روند مدیرتی این دانشگاه، خاطر مدعیان استیفای حقوق ملت را نیآزرده است!

تقریباً از یک سال تجاوز نمی کند که زمزمه هایی که از سوی حجت الااسلام رفسنجانی «موذی گری» نام گرفته اند بر شفاف سازی پشت پرده های دانشگاهی که امروز با امنیت روانی میلیونها ایرانی و خانواده های آنها بازی می‌کند، از سوی دولتی که منادی حقیقی حقوق ملت است بر سر زبانها افتاده و مردم بالاخره پس از سالها، صدای خود را از درون مجموعه دولت و شخص رئیس جمهور می‌شنوند.

البته بحث افزایش شهریه دانشگاه آزاد که همه ساله افزایشی بالغ بر 25 درصد (به رغم ادعای مدیران این دانشگاه مبنی بر تناسب افزایش شهریه با نرخ تورم) به تناسب رشته های مختلف تحصیلی را تجربه می‌کند، در کنار اهمیت آن برای جامعه، تمام ماجرا نیست.

سرمایه، سود و ارزش افزوده این دانشگاه که از محل دریافت شهریه و یارانه های دولتی (امری که با وجود مستندات فراوان، مسئولین این دانشگاه از پذیرش آن ابایی تعجب برانگیز دارند) و سرمایه گذاریهای صورت گرفته، نقاط ابهامی است که باید به آن پاسخ داده شود،چرا که بنا بر شواهد و قرائن، نهاد نظارتی مشخصی که بر ترازنامه ها و صورتهای مالی این دانشگاه نظارت داشته و به مردم گزارش دهد وجود ندارد.

اکنون مدیران ارشد دولت نهم و در رأس آن رئیس جمهور که وابستگی و ننگ جیره خوری باندهای مافیایی را بر پیشانی ندارند، عزم را در مبارزه با مراکز فساد جزم کرده اند.

سال گذشته و در آستانه تغییر و تحول در بدنه دولت، دانشگاه آزاد تذکرجدی و کارت زردی از رئیس جمهور در خصوص افزایش بدون منطق شهریه ها دریافت کرده بود. هرچند که گویا این کارت زرد اخطاری جدی تلقی نشد و در اکثر رشته شهرهای آموزشی این دانشگاه، افزایش شهریه حتی با نرخی افزونتر از سال تحصیلی پیش از آن اعمال گردید.

سال تحصیلی جاری که مقارن با استقرار و تثبیت دولت نهم بود اما به میدان آزمونی برای راستی آزمایی ادعای رئیس جمهور در خصوص مقابله با افزایش بی رویه شهریه دانشگاه آزاد تبدیل شد و این در حالی بود که دولت، خود در این زمینه پیشقدم گردید و با عدم افزایش شهریه در دانشگاههای غیرانتفاعی، شبانه و پیام نور رطبی را نخورد که به واسطه آن، از منعش معذور باشد.

رئیس جمهور به دانشگاه آزاد در خصوص کاهش شهریه ها هشدار داد که در صورت عدم رعایت حال دانشجویان و خانواده های آنان، با اقدام انقلابی دولت مواجه خواهد شد.

عملگرایی احمدی نژاد و پیچ نخوردن دستورات وی در هزارتوی بروکراسی فرسوده، به این نتیجه منجر شد که شورای عالی انقلاب فرهنگی در آخرین جلسه خود، مصوبه‌ای بگذراند که بر مبنای آن بر تعداد اعضاء هیئت مؤسس دانشگاه آزاد افزوده می‌شد و به تبع آن تعداد اعضاء هیئت امنا دانشگاه نیز افزایش یافته و تصمیمات متخذه درحوزه تحصیلی بیش از 2 میلیون دانشجوی ایرانی از حالت انحصاری موجود خارج می‌گردید.

پس از این رویداد، کسانی که حیات خود را در تثبیت روند موجود و عدم تحولی که برملا کننده حقایق بسیاری است، می‌بیند، کوشیدند از یک سو با فشارهای پشت پرده، این روال را مخدوش و متوقف سازد و از سوی دیگر با شانتاژی رسانه ای، دولت را به عقب نشینی وادار سازد.

جریان فوق که در سالهای گذشته و با شیطنتهای فراوان به حجت الاسلام رفسنجانی نزدیک شده و از وجهه وی برای مقاصد سیاسی- اقتصادی بهره برده است، این بار نیز دست به بازنویسی همان سناریوی تکراری زد. سناریویی که سرانجام آن تخریب هاشمی در آستانه انتخابات خبرگان است. چرا که رودررویی با منافع مردم نتیجه‌ای جز عدم توفیق عامل یا عاملین آن نزد مردم ندارد و البته از قدیم هم گفته اند که:«خودکرده را تدبیر نیست.»

تحلیل نادرست از دو شاکی و متشاکی در قضیه دانشگاه آزاد موجب شده است که مدیران این دانشگاه یک طرف این ماجرا را خود و طرف دیگر را دولت بما هو دولت بپندارند. حال آنکه رودروی این جریان، مطالبه‌ای عمومی و مسبوق به سابقه 15-16 ساله شکل گرفته و دولت نیز به نمایندگی از ملت است در طرفی از ماجرا ایستاده است.

مدافعان دانشگاه آزاد یا از اعتراضات فراوان دانشجویان دانشگاه آزاد و خانواده هایشان از کم و کیف دانشگاه و شهریه های آن بی اطلاع است و یا... رپیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخشی از سخنان خود به این موضوع اشاره دارد که هر تغییری در هیئت امنای دانشگاه آزاد باید به پیشنهاد هیئت مؤسس و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گیرد و هیچ نهاد و شخصی حق پیشنها د برای افزایش هیئت مؤسس دانشگاه آزاد را ندارد. وی در ادامه بر این نکته هم تأکید می‌کند که امروز هم در مرحله‌ای قرار داریم که باید برای افزایش ظرفیت این هیئت تصمیمم گیری کنیم.

فارغ از صغری و کبری ادعای فوق و نتیجه‌ای که از آن گرفته شده است، آیا این سئوال مجال طرح نمی یابد که پس از گذشت سالها از عدم شرکت رهبر مظم انقلاب در جلسات هیئت مؤسس، سپری شدن بیش از 10 سال از فوت مرحوم حاج سید احمد خمینی و همچنین عدم شرکت آیت ا... موسوی اردبیلی و میر حسین موسوی در این جلسات، چرادر تمام این مدت طولانی، هیئت مؤسس در مرحله‌ای قرار نداشته که برای افزایش ظرفیت، تصمیم گیری کند و اکنون چه دلایلی این هیئت را برای تصمیم گیری در این خصوص مجاب کرده است؟

مردم به خوبی قدرت تمیز منافع خویش را از منافع و هوچی گریهای دنیاطلبان دارند و آنانکه مقابل منافع ملی ایستاده اند جز بر طبل رسوایی خویش نمی کوبند. مردم خادمان خود را می‌بینند و به مجاهدت عدالتخواهانه آنان امید بسته اند. فراتر از این همه، خداوند ناظر است و اوست که به عهد خویش وفا می‌کند، اگر به عهد خود وفا کنید. عهد خداوندی از این قرار است: «والعاقبه للمتقین»

برای مطالعه مطالبی دیگر

نعوذبالله

هاشمی رئیس جمهور نمی شود

داستانی از قرآن      و..

به مطالب گذشته همین وبلاک مراجعه نمایید